VÄLJ I MENYN NEDAN

Hyresgäster

Här kan du läsa mer om våra hyresgäster. Klicka på ett företagsnamn så får du ta del av deras verksamhetsbeskrivning. Det företag som har lämnat mer information är markerade med ett ”+”.


   AB Äppellunden Redovisning   BK Konsult AB   Bosumhus Sverige AB+ Bright Factory AB

Vi skapar hemsidor, digital design och smart systemutveckling

Bright Factory är ett litet bolag men med många samarbeten.
Det gör att vi har en bred kunskapsbas som vi nyttjar för att leverera högsta kvalitet till våra kunder.
Alltså är vi tillräckligt små för att vara snabba och flexibla men stora nog för att även stötta både små som stora företag.

Läs mer på vår hemsida   Coast Konsult & Rekrytering AB+ Cover and Move AB

Cover and Move – handlar om lagarbete. Den ene täcker för den andre när den förflyttar sig, sen vice versa. Att hitta sätt att arbeta tillsammans, kommunicera med och stödja varandra, är nödvändigt för att fullborda uppdraget.
Cover and Move AB kan hjälpa ditt team att hitta sitt bästa lagarbete. Att få alla delar i teamet att förstå det övergripande målet och att bidra till att uppnå det.
Cover and Move erbjuder konsulttjänster och strategisk rådgivning inom tre områden; ledarskap; digitalisering och media. Kunder är små och stora företag, såväl som offentlig sektor. Coaching erbjuds även på individnivå. Läs mer på vår hemsida   Dacapo AB   Danske Bank+ GodaGrannen AB

Grannsamverkan för närproducerad trygghet
Förena | Förenkla | Förbättra

GodaGrannen är en prenumerationstjänst där du, som abonnent, skapar din egen vaktlista. När larmet, som kan avse brand eller inbrott, går uppmärksammas personerna på din vaktlista via SMS. De kan då agera enligt överenskommelse, gärna enligt den väl beprövade modellen “Grannsamverkan”.

Läs mer på hemsidan   Kompetens.biz   Letech AB   Liisa Entrémattor AB   Maleryd Fastigheter   Meridio Utveckling AB   NW Event AB   POTENTIAL.VBG AB+ Processpumpar AB

Vi på Processpumpar förser den svenska marknaden med allt från enkla till kvalificerade pumpar inklusive kompletta systemlösningar. Vi samarbetar med flera världsledande pumpföretag som har lång erfarenhet och erbjuder smartare pumplösningar inom process, kraftvärme samt vatten- och avloppsteknik.

Besök vår hemsida här   TEK Kompetens IUC Halland+ Temalogic AB

Temalogic utvecklar programvara som används av ledande Skandinaviska butikskedjor för kampanjplanering, prisoptimering och sortimentstyrning.

Temalogic utför även analys av stora datamängder, specialiserad programutveckling och strategisk rådgivning gentemot kunder inom detaljhandel, telekom och finans.

Besök vår hemsida här.   Wallenbeck & Ljungberg AB